CICLE MÚSICA DE BUTXACA

29-Noviembre-2019

Amb el propòsit d'activar i dotar de contingut cultural la Sala Auditori Francesc Amengual,  situada en el Casal de Cultura s'Escorxador - CEPA Mancomunitat del Pla, i que ha estat habilitada acústicament i amb nou equipament tècnic i mobiliari, l'Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un cicle musical de petit format, amb el suport del Departament de Cultura del Consell de Mallorca i amb l'Institut d'Estudis Baleàrics a través del programa Talentib, batejat amb el nom de Música de butxaca. El cicle s'inaugura aquest 30 de novembre a les 20 h, amb l'actuacio de Tres Nits Trio, de Menorca. 

Aquest cicle  aplega cinc actuacions de grups i cantants amb registres i estils molt diferents, en què, a excepció d'un dels grups, la veu femenina hi té protagonisme especial; al final, tot plegat, es preten crear una atmosfera íntima i propera  en relació a allò que se'n diu "diàleg directe" entre músics i públic. Les actuacions seran del novembre del 2019 al març de 2020, amb un programa que ofereix un ventall musical molt divers. Cala Joia, de Menorca, serà el segon grup que seguirà en el cicle el mes de desembre d' enguany.  Els seguiran, respectivament, en els mesos de gener, febrer i març del 2020, "Tríada", "Sonor" i "Apol-lònia". 

El cicle cerca iniciar una etapa en què la Sala Auditori se sumi a la resta d'activitats generades des d'altres centres culturals del municipi i serveixi, de passada, per tornar a treure a llum el personatge del periodista vilafranquer Francesc Amengual, que, ja des de la primera reforma de l'antic Escorxador, va donar nom a aquest espai, ara habilitat i reformat. En definitiva, un nou espai al servei de la cultura del municipi. 

Totes les entrades són a 5 euros i es poden reservar, amb una setmana d'antel-lació a cada una de les actuacions al telèfon 971 83 20 72.

Sala Auditori Francesc Amengual 
Casal de Cultura s'Escorxador-CEPA Mancomunitat del Pla
Novembre 2019 - Març 2020