FIET 2019. XVII FIRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE LES ILLES BALEARS". VILAFRANCA, DEL 17 AL 20 D'OCTUBRE

02-Octubre-2019

Organitzada per Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears amb col-laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca i amb el suport d'institucions i empreses del sector privat.

Amb protagonisme especial del voluntariat - gent particular, associacions, comerços,... - que fa possible, tot plegat, que Vilafranca es mostri amb els braços oberts i generosos i torni a fer-ho possible!

Tot Vilafranca convertit en un teatre!! Un mostrador d'espectacles per a tots els públics que, enguany, celebra la seva dissetena edició amb més de 10 espais teatrals diferents - tancats i oberts -  i amb carrers i places del poble convertits en autèntics carroussels teatrals.

Una cita imprescindible per al públic familiar i pels professionals del sector, amb jornades professionals, jornades escolars, jornades específiques per a programadors - com són les jornades de biblioteques - i tot un ventall d'activitats que converteixen Vilafranca en la capital del teatre durant quatre dies!

Més de 20 companyies de fora de Balears - de Catalunya, País Basc, La Rioja, Madrid, Andalusia i Comunitat Valenciana - , amb prop de 15 companyies de les Illes Balears i amb prop de 50 espectacles en quasi bé 100 funcions; amb 11 estrenes absolutes i amb l'assistència programadors i companyies que fan possible que la Fiet es consolidi com un mercat de primera mà de les noves propostes del món escènic professional de difererents disciplines - teatre d'objectes, clown, màgia, circ, etc, adreçat a tots els públics; en definitiva, un pretext perquè públic i professionals del sector es trobin a Vilafranca en un ambient pròxim i impregnat de calidesa humana!

En el web oficial de la FIET ,  trobareu informació en relació a TOTS ELS ESPECTACLES, HORARIS, COMPRA D'ENTRADES, etc.

ANOTAU que enguany s'estrena la possibilitat de la compra anticipada ON LINE DE LES ENTRADES!!

CLICANT AQUÍ accediu a la pàgina oficial del web de la FIET- Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.