Col•lecció Perrock Holmes, Isaac Palmiola

28-Marzo-2019

 

Gènere: Infantil (I3)

Sinopsi:

Llibre 1: Dos detectives y medio

Julia i Diego porten temps donant lata amb això de tenir una mascota però per fi ho han aconseguit. Es diu Perrock, Perrock Holmes, i no és un gos qualsevol... té el poder de llegir els pensaments de tot aquell que li grati la panxa! Precisament la primera vegada que ho treuen a passejar... ho segresten al parc!

Aquests són els fets: si no troben a Perrock, es quedaran sense gos... i a més els caurà una brega llegendària!

Aquestes són les pistes: el segrestador porta coleta i les ungles pintades... no li pegaria més un caniche?

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 2: Pistas a cuatro patas

Julia i Diego, els amos de Perrock Holmes, s'assabenten que un noi ha trobat una nota de socors dins d'una bossa de caramels. El missatge tan sols diu: «ALLUDA».

Aquests són els fets: la víctima està atrapada. I a més no té ni d'idea d'ortografia.

Aquestes són les pistes: què fan tants pingüins (parlants!) tancats en una fàbrica de caramels?

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 3: Elemental, querido gatson

Els detectius del Mystery Club es veuen obligats a allotjar-se en el lloc més llunyà i incomunicat del món: un refugi perdut a la muntanya, sense cobertura i SENSE INTERNET. I encara que sembli mentida, la cosa es posarà interessant...

Aquests són els fets: uns mesos enrere, un lladre va robar un furgó blindat i va amagar diversos sacs plens de bitllets i lingots d'or en aquestes muntanyes.

Aquestes són les pistes: no hi ha internet! Així no hi ha qui pugui investigar...

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 4: Tortazos y cañonazos

El propietari del circ més cutre que Julia i Diego hagin vist en la seva vida sospita que algú vol arruïnar el seu espectacle... si és que a això se li pot dir espectacle.

Aquests són els fets: per a descobrir quin dels membres de la trupe està sabotejant el circ, Julia i Diego hauran de fer-se passar per artistes de la companyia.

Aquestes són les pistes: això d’esclafits i canonades va per nosaltres? Glups!

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 5: Aquí hay gatson encerrado

Julia adora a Laura Sparks i, quan s'assabenta que la cantant supermegafamosa subhastarà la seva diadema de diamants, decideix acudir sí o sí. No obstant això, durant la subhasta, algú roba la diadema... i, com qui no vol la cosa, es porten de pas a Gatson!

Aquests són els fets: els últims a tocar la diadema han estat un parell de mags que feien els trucs més dolents de la història.

Aquestes són les pistes: no pot ser art de màgia...

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 6: El caso del youtuber tropical

Julia i Diego adoren a Animal Salvatge, el youtuber més flipant del món, que puja vídeos fantàstics sobre animals perillosos. Però porta una setmana sense publicar res... Què li ha d'estar passant?

Aquests són els fets: animal Salvatge ha desaparegut i ningú sap on està... ni tan sols la seva àvia!

Aquestes són les pistes: l'últim que va fer va ser reservar un tour per l'Amazones... Quina bestiola ha d'estar buscant?

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 7: Se ha escrito un secuestro

Julia i Diego estan fins als mateixos nassos: fa setmanes que la senyora Fletcher només els mana casos xorres! Però quan arriben a la seu del Mystery Club per a parlar-ho amb la seva superiora, descobreixen una cosa inesperada...

Aquests són els fets: algú ha segrestat la senyora Fletcher! Qui faria una cosa així?

Aquestes són les pistes: tot apunta al fet que els seus enemics d'Estudi Escarlata estan darrere de la desaparició... Què voldran ara aquests dos guillats?

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 8: Malditos roedores

Julia, Diego, Perrok i Gatson estan en l'Olimp dels detectius. Després que aconseguissin rescatar a la senyora Fletcher s'han convertit en veritables celebritats dins del Mystery Club. Hurra! No obstant això, tota la seva fama no els serveix per escapar-se d'haver d'investigar un cas més aviat... espinós.

Aquests són els fets: algú ha està boicotejant la fàbrica de les patates fregides més populars del mercat... amb una plaga de rates GEGANTS! Quin fàstic!

Aquestes són les pistes: no hi haurà pistes fins que a Gatson li portin cinquanta bosses de patates per a berenar...

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 9: El caso del escape room imposible

Que els escape rooms s'han ensenyorit dels carrers de Barcelona és un fet. I que Julia i Diego els resolen amb els ulls tancats també. A la sortida d'un d'ells, els investigadors reben una trucada d'alerta de la senyora Fletcher...

Aquests són els fets: un noi i una noia han desaparegut en estranyes circumstàncies. Serà un segrest? Hauran fugit del país per a no haver de fer més exàmens?

Aquestes són les pistes: l'últim que se sap d'ells és que planejaven fer l’escape room més difícil de la història i del qual ningú ha sortit amb èxit.

Aquí fa olor de misteri... o no?

 

Llibre 10: Hecha la ley, hecha la trampa

Diego i Julia han de descobrir què hi ha darrere d'aquesta bogeria anomenada «política». Per què tots estan obsessionats amb un partit, i no precisament de futbol?

Aquests són els fets: el líder és molt maco, però té el cervell d'una formiga nana.

Aquestes són les pistes: En tots els cartells de la ciutat posa «Si t'agrada el pesto, vota al Partit Honest».

Aquí fa olor de misteri... o no?