Inici >> Noticies >> Darrera hora, actualitat informativa

Darrera hora, actualitat informativa

Setmana del Llibre 2018

SETMANA DEL LLIBRE 2018 A VILAFRANCA.

Del 20 al 29 d'abril.  Diumenge 29 d'abril, Mercat del LLibre.

 

Vilafranca se suma a les activitats amb motiu de la Festa de Sant Jordi, el 23 d'abril, Dia Mundial del Llibre.

Del 20 al 29 d'abril tendrà lloc un ample ventall d'activitats amb el llibre i la lectura com a eix central.

En aquest punt cal destacar que el divendres 20 d'abril tendrà lloc una sessió especial de Teatre de barra a diferents locals de Vilafranca.

FINALITZADA LA CAMPANYA D'EDUCACIÓ VIÀRIA A VILAFRANCA

Aquests dies han tengut lloc diverses sessions sobre educació viària adreçades a l'alumnat dels diferents cicles de primària del CEIP Es Cremat.

Les sessions s’han realitzat en el marc d'un programa d'educació viària promogut per la Conselleria d'Interior i que ha comptat amb la participació del Policia Tutor del Departament de Policia Local i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vilafranca.

Curs de manipulador de productes fitosanitaris (Nivell Bàsic)

Nou curs de manipulador de productes fitosanitaris (nivel bàsic) - De l'11 al 21 d'abril de 2018

Dies i horaris

     - Dimecres 11 d'abril de 16 a 20 h
     - Divendres 13 d'abril de 16 a 20 h
     - Dilluns 16 d'abril de 16 a 20 h
     - Dimecres 18 d'abril de 16 a 20 h
     - Divendres 20 d'abril de 16 a 20h
     - Dissabte 21 d'abril de 9 a 14 h

Lloc:

     Escola d'adults (C/ Escorxador, s/n - Vilafranca de Bonany)

Preu:

     10 euros

Inscripcions i més informació:

Finalitzat el Taller de cuidadors

El passat divendres va finalitzar el Taller per a persones cuidadores no professionals, que s'ha impartit al Centre de Salut de Vilafranca. Aquestes jornades s'han impartit per les enfermeres del centre i coordinat des dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat.

Amb aquest taller es pretén donar més importància a la tasca que fan els familiars cuidadors i sensibilitzar als cuidadors de la necessitat de cuidar-se a ells mateixos.

Inici de les obres d'urgències a l'Hospital de Manacor

Aquest mes de febrer comencen les obres de la primera fase del Pla Director que preveuen l'ampliació i reforma del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor. La propera setmana es tanca a la circulació el carrer d'Urgències, entre altres mesures.

Per informar a la població s'ha realitzat un díptic (que trobareu adjunt a la notícia) en el qual trobareu les recomanacions a tenir en compte, en el cas d'haver d'acudir al Servei d'Urgències.

SA RUA 2018 de Vilafranca

Vilafranca es prepara pels darrers dies i és que tot just encara les festes de Sant Antoni no han girat el cap de cantó, arriba ara SA RUA, prevista pel DISSABTE10 DE FEBRER.

La il-lustració del cartell anunciador fa al-lusió al personatge de El Petit Príncep, per celebrar-se enguany el 75è aniversari de la primera publicació del famós conte d'Antoine de Saint-Exúpery.

Com és habitual, SA RUA transcorrerà per Vilafranca amb acompanyament de la Vilatukada, en el particular sambòdrom vilafranquer, que finalitza a la Plaça Tomeu Penya.

Pàgines

Subscriure a Darrera hora, actualitat informativa